Pro každý den s upraveným jídelníčkem

Pro sport

Speciální programy

Jaký vybrat program?

Přiobjednejte si

Pro každý den s upraveným jídelníčkem

Pro sport

Speciální programy

Jaký vybrat program?

Přiobjednejte si

5.10.2022Lifestyle

Tápete? Rozšiřte si znalosti v oblasti výživy i fitness z pohodlí domova

Chcete po skončení krabičkové diety dlouhodobě udržet svoji hmotnost a konečně proniknout do podstaty zdravé výživy? Máte možnost to zkusit, díky FitNut akademii.

Zjistit více

 

Ta obsahuje 56 edukativních videolekcí pod vedením skutečných odborníků. Zakladatelkou akademie je ambasadorka Andrea Voříšková (Pavelcová), která si ke svým zásluhám může připsat také autorství online cvičebního programu FITFAB Strong, který nenechal ne jednoho Čecha sedět na gauči. Lekce akademie jsou rozděleny na část Fitness a Nutri.

Z názvu asi vytušíte, že Fitness akademie má pod palcem vše, co se týká cvičení. Naučíte se základy anatomie či zdravé zásady provedení cviků, ale také se seznámíte s častými chybami, ke kterým při sportu dochází. Pochopíte, jak funguje vaše tělo, a nakonec si sami zvládnete sestavit efektivní trénink odpovídající vašim individuálním cílům. Nebojte se, že byste měli ztuhlá záda od neustálého sledování obrazovky, u některých lekcí si dokonce zacvičíte a protáhnete svaly.

S Nutri akademií se ponoříte do principů zdravého stravování, poznáte různé výživové směry, pochopíte, jak funguje energetický výdej a sestavíte si zdravý a vyvážený jídelníček plný potřebných živin. To vše zvládnete z pohodlí domova, kdykoliv vy budete chtít, protože celá akademie funguje online a k lekcím se můžete vracet dle vašich časových možností. Části akademie se svým obsahem liší, ale sami určitě vnímáte, jak silně jsou oba programy propojené. Ať jste začátečník nebo ostřílenější sporťák, v akademii si na své přijde každý. Nemusíte se bát, že byste něčemu nerozuměli nebo se naopak nudili. Lekce jsou srozumitelné, praktické a lektoři na vás nebudou chrlit akademické termíny ani vědecké obraty.

Po složení závěrečného testu se budete moci pochlubit certifikátem absolventa. Máme pro vás i slevový kód na 15% slevu. Stačí použít kód „zdravestravovani“ a studium FitNut akademie může začít. Začněte studovat ještě dnes a udělejte krok kupředu k vašemu pevnému zdraví. Správná životospráva je totiž cestou k zaručené dlouhověkosti.

Nenechte si ujít nejdůležitější
novinky o Zdravém stravování

Nebojte se, váš email rozhodně nepřehltíme.
Obvykle zasíláme dvě nejdůležitější zprávy měsíčně.

Vaše data jsou v bezpečí. Přečtěte si více o našich zásadách ochrany osobních údajů.

 

Facebook Zdravého stravováníFacebook Zdravého stravování

+420 517 070 333Po-Čt:  8:00-17:00
Pá:       8:00-16:00
Ne:       12:00-19:00 (pouze dotazy ohledně rozvozu)

info@zdravestravovani.cz


Informace o naší krabičkové dietě


Copyright ©2024 Zdravé stravování s.r.o. | Design IMPnet, realizace Reperio