{"ajax_url":"\/component\/ingallery\/?task=gallery.view&language=cs-CZ","ajax_data_url":"\/component\/ingallery\/?task=picture.data&language=cs-CZ","lang":{"error_title":"Bohu\u017eel, do\u0161lo k chyb\u011b","system_error":"Syst\u00e9mov\u00e1 chyba. Pro v\u00edce informac\u00ed zobrazte log nebo povolte zobrazen\u00ed chyb v nastaven\u00ed komponentu InGallery."}}

Pro každý den s upraveným jídelníčkem

Pro sport

Speciální programy

Jaký vybrat program?

Přiobjednejte si

Pro každý den s upraveným jídelníčkem

Pro sport

Speciální programy

Jaký vybrat program?

Přiobjednejte si

O proměně

Rozhodli jsme se podpořit několik našich fanoušků Zdravého stravování na jejich cestě za zdravějším já. Proto vyhlašujeme proměnu se Zdravým stravováním! Tato proměna je šancí na zlepšení vašeho zdraví, postavy a celkového pocitu ze života. A co můžete získat? Celodenní stravovací program krabičkové diety za účelem redukce hmotnosti na 2, 3 nebo 6 měsíců.

Jak se přihlásit

  • Chcete-li se zapojit do naší proměny, můžete se přihlásit prostřednictvím formuláře níže do 29. 4. 2024.
  • Musíte souhlasit se všemi podmínkami účasti a vyplnit všechna pole přihlášky.

Budeme rádi za sdílení instagramového příspěvku Zdravého stravování věnovaného proměně a označení svých přátel, které by proměna mohla zajímat (není však podmínkou účasti).

Výběr účastníků

  • Tři účastníci budou vybráni pořadatelem proměny do 13. 5. 2024 a budou kontaktováni prostřednictvím e-mailu, jež zájemce uvedl do přihlašovacího formuláře.

Příjem přihlášek byl ukončen.

Pravidla Proměny se Zdravým stravováním

Pořadatel proměny:

Zdravé stravování s.r.o., Jiřího z Poděbrad 978, 696 62 Strážnice, IČ: 29292069, e-mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Podmínky účasti ve výběru do Proměny se Zdravým stravováním:

Zájemci (starší 18 let), jež projeví zájem o proměnu, musí být v závozové lokalitě krabičkové diety Zdravého stravování v České republice a na Slovensku. Ověření závozové trasy lze provést na klientském centru Zdravého stravování: +420 517 070 333 (po-pá: 8-16 hodin). Závoz krabičkové diety probíhá neděle-čtvrtek v odpoledních/večerních hodinách.

Zájemci o proměnu se Zdravým stravování prohlašují, že nemají žádné zásadní zdravotní omezení, které by bránilo v podstoupení dietního jídelníčku.

Osobní údaje zájemců o proměnu nebudou poskytovány dalším osobám; budou využity jen pro výběr účastníků Proměny se Zdravým stravováním, a to na základě souhlasu zájemce vyjádřeného odesláním osobních údajů v přihlašovacím formuláři.

Podmínky účasti v programu Proměna se Zdravým stravováním:

Vybraní účastníci se zavazují osobně navštívit nutriční poradnu Zdravého stravování v Praze nebo Brně na začátku a na konci proměny (ve všední den dle domluvy v čase od 8 do 16 hodin). V případě nejdelší 6měsíční proměny je podmínka návštěvy poradny po 3 měsících diety. Součástí každé návštěvy poradny bude fotografování (před proměnou, v průběhu a po realizaci proměny), měření na bioimpedančním přístroji a edukační minimum k novému jídelníčku.  

Proměnou se rozumí redukce hmotnosti účastníka proměny dle programu vybraného nutričními specialisty společnosti Zdravé stravování. Účastník se zavazuje po dobu proměny dodržovat doporučený stravovací režim, tedy stravovat se výlučně krabičkovou dietou s výjimkou dnů, na které není strava dodávána (víkendy/státní svátky). I v těchto dnech se však účastník zavazuje dodržovat zásady zdravého stravování tak, aby nedošlo ke zmaření účelu proměny. 

Od účastníka proměny vyžaduje Zdravé stravování poskytnutí informací o důvodech proměny, zdravotním stavu, věku, hmotnosti, tělesných mírách, rámcové profesi, zálibách, životním stylu včetně stravovacích a pohybových návyků a cílech proměny. Tyto informace mohou být zveřejněny na našich sociálních sítích (web, Facebook, Instagram) a v médiích bez časového a regionálního omezení.

Je nutné poskytnout 3 fotografie ve vyšším rozlišení ze soukromého života před a po proměně jako dokumentační obrazový materiál účastníka proměny.

Požadujeme také poskytnutí recenze pro Zdravé stravování s portrétovou fotografií.

S účastníkem proměny bude o proměně uzavřena smlouva, kterou vybraný účastník musí podepsat a potřebné informace ke zpracování osobních údajů.

Odměna:

Vybraní účastníci proměny získají krabičkovou dietu (celodenní menu) za účelem redukce hmotnosti na dobu 2, 3 nebo 6 měsíců. Výběr redukčních programů a jejich posloupnosti stanoví nutriční specialistka po dohodě s účastníkem.

 

Zjistit více
29.11.2023

TestAI

Vážení přátelé Zdravého stravování,

se podzimem je tu návrat zpět do plného pracovního nasazení a vy si můžete prostřednictvím vhodné skladby jídla dopřát energii, zlepšit paměť i koncentraci nebo posílit imunitu.

Rádi bychom Vás uvítali opět mezi naše klienty, a tak Vám nabízíme k uplatnění jednorázovou slevu ve výši 10 %. Pokud si objednáte do 30. 10. 2023 jakýkoliv program od Zdravého stravování (vyjma programu Detox a Doplňků), získáte od nás jednorázovou slevu 10 %. Objednávku lze učinit maximálně s platností do 22.12.2023.

Do objednávky vložte slevový kód PPC10 nebo ho nahlaste operátorce. Slevu nelze uplatnit na samostatný chod, ale pouze na kombinace chodů.

 

OBJEDNAT SE SLEVOU

 

 

4
Hovězí na zůsob Stroganova, špecle
1
Zapečený sýr s pečivem a salátem
2
Cizrnový chan daal s vepřovým
3
Drůbeží roláda se špenátem, rýží s baby karotkou
6
Tarhoňový salát se zeleninou a uzeným masem
5
Pomazánka z uzeného sýra, ředkvičky, naše pečivo
P8282897 Rodina Zdrave Stravovani 2000x1500
Červené kari s rýží
Recept Drubezi Jatra S Paprikami Ryze S Cervenou Cockou Zdroj Zdrave Stravovani Rodina 2000
Pad Thai
 
Zjistit více

 

Těšit se můžete například na Masarykovo cukroví plné vlašských ořechů, špaldové linecké s citronem plněné rybízovou marmeládou, čokoládové střapáče ze špaldové mouky, ovocné kuličky s pistáciemi, voňavé medové perníčky, plněné košíčky nebo kávou vonící kešu kuličky s kokosem. 

 

  • 1 balíček = 1 kg cukroví
  • Cena 750 Kč při objednání do 26.11.2023.
  • Cena 790 Kč při objednání od 27.11. do 10. 12. 2023.
  • Rozvoz cukroví bude probíhat od neděle 17. 12. do čtvrtka 21. 12. 2023. Doručení po našich rozvozových trasách (na jiná místa bohužel nejde cukroví doručit).
  • Cena rozvozu pro klienty Zdravého stravování, kteří v tomto termínu budou odebírat stravovací programy, je zdarma. Pro ostatní cena dopravy 99 Kč (bez ohledu na počet objednaných balíčků).

Můžete se těšit na tyto druhy

  • Kešu kuličky s kokosem
  • Čokoládové střapáče ze špaldové mouky
  • Ovocné kuličky s pistáciemi
  • Špaldové linecké s citronem
  • Kokosová roláda
  • Skořicové proužky
  • Máslové sušenky s čokoládou
  • Bílkové bochánky se sušeným ovocem
  • Vanilkové rohlíčky z rýžové mouky
  • Mrkvánky
  • Ořechové pracny
  • "Studentská" v čokoládě
  • Masarykovo cukroví
  • Plněné košíčky
  • Medové perníčky

 

Fotografie mohou být pouze ilustrační z předchozích let. Zdobení na fotografiích není součástí balení :-) 

2
Vanilkové rohlíčky
1
Masarykovo cukroví
5
Roláda
3
Pracny
6
Linecké špaldové
4
Ořechy v čokoládě

 

Zjistit více

Je možné využiť opakovane použiteľné obaly?

Bohužiaľ nie. Denne varíme jedlo pre viac ako 4500 klientov a nie je technicky možné, aby sme vykonávali sanitáciu jedlonosičov a ich distribúciu späť majiteľom. Dozorové orgány tolerujú tento systém u malých prevádzok za podmienky, že klient donesie obal, do ktorého sa hneď jedlo naplní.

Ponúkate balenie do biodegradovateľných obalov?

Na základe skúseností v reálnej prevádzke sme dočasne pozastavili balenie do týchto obalov, pretože sa ukázali určité nevýhody pri každodennom použití.

Ako môžem znížiť ekologickú záťaž?

Použité krabičky od diétnych jedál Zdravého stravovania môžete po umytí vytriediť štandardným spôsobom do kontajnerov na plastový odpad.

 

Zjistit více
19.4.2023

Spolupráce

Partnerská spolupráce 

Uvažujete o rozšíření nabídky služeb a myslíte si, že by vaši klienti/návštěvníci ocenili doplňkovou službu zdravé stravy? Zdravé stravování je otevřené smysluplné spolupráci, která může spočívat ve slevě pro vaše klienty/návštěvníky na krabičkovou dietu či umístění automatu s pasterizovanými jídly.  

Pro koho může být partnerství vhodné:

  • fitnesscentra
  • aquacentra
  • sportovní areály
  • sportovní kluby
  • estetické a plastické kliniky

V případě zájmu o partnerskou spolupráci nás kontaktujte na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., do předmětu e-mailu prosím uveďte zájem o partnerskou spolupráci.

IMG 5767 lednice Ready to Eat new 1024

B2B spolupráce

Potřebujete ve vašich prostorách zajistit pro návštěvníky/pacienty/zaměstnance chutné, zdravé a pestré stravování, ale nedisponujete vlastním plnohodnotným gastro zázemím?

Nevadí, Zdravé stravování dokáže nabídnout kvalitní i speciální jídla (od snídaně přes svačiny po večeře včetně polévek a dezertů), která stačí pouze ohřát, a tedy nároky na jejich přípravu jsou minimální. Nutriční hodnotu jídel sestavuje vlastní vysokoškolsky vzdělaný nutriční tým a o šetrnou úpravu se stará tým profesionálních kreativních kuchařů. Jídla jsou připravovaná ve vysoce moderním gastro provozu o rozloze osm tisíc metrů čtverečních s kapacitou produkce až 30 000 jídel za den.

U jídel dokážeme bez použití chemie prodloužit i jejich trvanlivost. Samozřejmostí je i závoz jídel ve vlastních autech s chladicí nástavbou.

Pro koho může být Zdravé stravování vhodné:

  • nemocnice
  • školská zařízení
  • zařízení sociální péče
  • záchranné složky
  • úřady
  • dětské herny

V případě zájmu o B2B spolupráci nás kontaktujte na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., do předmětu e-mailu prosím uveďte zájem o B2B spolupráci.

Zjistit více

Zjistit více

Program JÍDLO NA VÍKEND byl zrušen a nyní ho nelze objednat.

Můžete si vybrat z aktuální nabídky programů, děkujeme za pochopení

 

AKTUÁLNÍ NABÍDKA PROGRAMŮ

O programu Jídlo na víkend

  • Stravovací program lze objednat v kombinaci snídaně+oběd+večeře, nebo zmíněné chody samostatně.
  • Jídlo na víkend je dostupné ve dvou energetických řadách odpovídající celodenní energetické hodnotě 6 000 a 8 000 kJ, která bude ponížena o svačiny, které v programu nejsou.
  • Na jídelníček nelze uplatnit výjimky, odhlášky v aktuální týdnu nejsou z důvodu výrobního proceu možné.
  • Jídla zahrnutá do programu Jídlo na víkend jsou univerzální. Čeká vás zdravá a chutná strava.
  • Pro přípravu jídel jsou používány šetrné technologické postupy pro maximální zachování nutričních hodnot.
  • Pokrmy budou doručeny v poslední den závozu týdne a jejich trvanlivost bude prodloužena. Odhlášení/přesuny dnů v aktuálním týdnu nejsou z důvodu výrobního procesu možné.
  • Těšit se můžete na jídla inspirovaná jak českou, tak světovou gastronomií.

hp01 Suroviny

Jídla s libovými masy doplní pestrý mix dalších surovin z řad brambor, rýže, obilovin, luštěnin, ovoce či zeleniny. Snídaně budeme připravovat jak ve sladké, tak slané podobě.

hp04 Výživové okénko

Víkendové stravování sebou nese řadu nástrah, které mohou narušit náš zaběhnutý stravovací režim. Dlouhé vyspávání, odbývání se, akce s přáteli či rodinou. Co byste měli pro tyto případy vědět?

Důležité je snídat do hodiny po probuzení. Jestliže jste si o něco přispali, tak vynechejte dopolední svačinu a po pozdní snídani si dejte v rozumném rozestupu až oběd.

Jestliže během dne vyrážíte na výlet, nezapomeňte si připravit svačinu, která by měla velikostně odpovídat svačinám z krabiček - zkrátka být úměrná vašemu energetickému příjmu. Připravit si s sebou můžete wrapy s masem a zeleninou, hummus s celozrnným pečivem a zeleninou, smoothie a trochu ořechů nebo celozrnné obložené pečivo. Variant je spousta.

Poslední jídlo dne, zvlášť pokud ponocujete, si můžete dopřát 3 hodiny před spaním. Mělo by se však jednat o jídlo kvalitní (žádný fastfood), kde budou zastoupeny jak bílkoviny, tak kvalitní tuky a komplexní sacharidy.

Mnoho lidí vidí problém ve víkendovém společném stravování. Pakliže vaříte pro celou rodinu a máte obavy, že by děti či partner zdravé jídlo negovali, tak stačí jen oblíbený recept ozdravit použitím nutričně vhodnějších potravin. Namísto klasických špaget použijte celozrnné, místo bílé rýže použijte neloupanou natural, která si zachovává více živin, jako je například vláknina. Omáčky nezahušťujte ani moukou ani smetanou, místo smažených bramborových hranolek připravte hranolky z mixu zeleniny a upečte je na sucho v troubě. Postupem času tak nenásilně ozdravíte jídelníček celé rodině.

Hovězí kostky na žampionech, šťouchané brambory
Hovězí kostky na žampionech, šťouchané brambory
Salát s kuřecím masem, ovčím sýrem a zálivkou
Salát s kuřecím masem, ovčím sýrem a zálivkou
Mleté maso s chilli jogurtem, celozrnné těstoviny, rajčatový salát
Mleté maso s chilli jogurtem, celozrnné těstoviny, rajčatový salát
Hovězí tokáň se špeclemi a hráškem
Hovězí tokáň se špeclemi a hráškem
Hovězí karbanátky s kapustou a permezánem, šťouchané brambory
Hovězí karbanátky s kapustou a permezánem, šťouchané brambory
Kuřecí se sojovou omáčkou, kurkumou, koriandrem, špalda
Kuřecí se sojovou omáčkou, kurkumou, koriandrem, špalda

 

Zjistit více
29.6.2022

rozvoz test

Chcete vědět zda rozvážíme jídlo i do Vaší lokality?

Zjistit více

Informace o cookies

Cookies jsou malé softwarové soubory, které nám umožňují ukládat informace ohledně Vašeho zařízení a Vás jako uživatele výhradně v době, kdy navštívíte některou z našich internetových stránek.

Používané cookies 

Cookies jsou malé softwarové soubory, které nám umožňují ukládat informace ohledně Vašeho zařízení a Vás jako uživatele výhradně v době, kdy navštívíte některou z našich internetových stránek.

Naše webové stránky používají dva druhy cookies, podle toho, kam odcházejí data zasílaná cookies. Cookies vlastní tj. cookies komunikující s doménou těchto stránek a cookies třetích stran tj. cookies jejichž data odcházejí z Vašeho počítače třetí straně, například cookies Google Analytics, které umožňují vytvářet statistiky návštěvnosti našich stránek. Nekontrolujeme používání těchto cookies a nemůžeme k nim zajistit přístup z toho důvodu, že přístup k nim má pouze ta strana, která je původně nastavila. Bližší informace o těchto cookies naleznete na webových stránkách konkrétní třetí strany.

Z pohledu účelu dělíme cookies také do dvou skupin. Ty z první skupiny umožňují, aby tyto webové stránky fungovaly a dokázaly se přizpůsobit zařízení, ze kterého se na ně díváte (tzv. technické cookies), a ty druhé slouží k analýzám návštěvnosti a pohybu uživatele na stránkách. Mohou být využity při zobrazování reklamy a pomáhají vybrat reklamu, která odpovídá Vašim preferencím nebo Vašemu typu (tzv. marketingové cookies).

Tyto webové stránky používají tyto vlastní cookies: 

 

Název Životnost  Funkce/účel 
 rep_consent 365 dnů  Ukláda, zda návštěvník nastavil, s jakými souhlasí Cookies 
 rep_analytics 365 dnů  Ukládá, zda návštěvník souhlasí s analytickými Cookies 
 rep_advertising 365 dnů  Ukládá, zda návštěvník souhlasí s reklamními Cookies 
 rep_personalisation 365 dnů  Ukládá, zda návštěvník souhlasí s  personalizačními Cookies
 _ga 2 roky  Cookie pro fungování Google Analytics 
 _gid 1 den Cookie pro fungování Google Analytics  
 leady_session_id  po dobu návštěvy Cookie analytického systému Leady.cz 
SID  1 měsíc  Cookie reklamního systému Google
SSID  2 roky  Cookie reklamního systému Google 
SAPISID   2 roky  Cookie reklamního systému Google  
DSID  2 týdny  Cookie reklamního systému Google  
IDE  2 roky  Cookie reklamního systému Google  
APNUID  4 měsíce Cookie reklamního systému Seznam.cz 
KADUSERCOOKIE  4 měsíce  Cookie reklamního systému Seznam.cz  
WeatherLocality   395 dnů  Cookie reklamního systému Seznam.cz  
euconsent-v2  13 měsíců  Cookie reklamního systému Seznam.cz  
sid  30 dnů  Cookie reklamního systému Seznam.cz  
szncmpone   13 měsíců  Cookie reklamního systému Seznam.cz  
szncsr  1 rok  Cookie reklamního systému Seznam.cz  
udid 30 dnů  Cookie reklamního systému Seznam.cz  
gpf_language  185 dnů  Cookie reklamního systému Dognet.sk 
merchants   po dobu návštěvy  Cookie reklamního systému Dognet.sk  
signup   po dobu návštěvy  Cookie reklamního systému Dognet.sk
  po dobu návštěvy   Cookie reklamního systému Dognet.sk
PAPVisitorId  1 rok  Cookie reklamního systému Dognet.sk  
PAPAffiliateId  1 rok  Cookie reklamního systému Dognet.sk  
_fbp  3 měsíce  Cookie Facebook  
nette-browser  po dobu návštěvy  Cookie nutná pro fungování stránek 
PHPSESSID  po dobu návštěvy  Cookie nutná pro fungování stránek  

Veškeré informace získané z vlastních cookies se ukládají po dobu životnosti cookie a používají se k účelu uvedenému ve výše uvedené tabulce a ty, které jsou označeny Google Analytics, jsou zpracovávány i společností Google.

Jak fungují cookies 

Jako Cookie se označuje malé množství dat, která webový server pošle prohlížeči, a ten je následně uloží na Vašem počítači, tabletu nebo jiném zařízení, z něhož na web přistupujete. Při každé další návštěvě téhož serveru pak prohlížeč tato data posílá zpět webovému serveru.

Cookies běžně slouží k rozlišování jednotlivých uživatelů (přesněji jejich prohlížečů), ukládají se do nich uživatelské předvolby apod. Slouží také k tomu, aby server věděl, jakými stavy jste na webu prošli, a uměl se třeba vrátit na předchozí stránku. Cookies lze nastavovat také na straně serveru. Cookies jako takové nepředstavují spustitelný kód a nejsou pro Váš počítač nebezpečné, ale mohou být prostředkem k zásahu do Vašeho soukromí. Navštívený web si do Cookies může ukládat libovolné údaje, které o Vás během Vašeho pobytu na webových stránkách zjistí, může sledovat, co Vás zajímá, na jakých stránkách jste setrvali déle, může uchovávat celou Vaši cestu po webu. Cookies v sobě obsahují informaci o tom, jak dlouho mají být uchovávány. Některé jsou jednorázové/dočasné a jejich platnost končí zavřením prohlížeče nebo odhlášením ze stránek, jiné mohou mít životnost v měsících nebo letech a díky nim jste rozpoznáni při opětovné návštěvě stránek. V případě, že bude Váš počítač napaden, může útočník z cookies získat vaše osobní údaje a může se Vaší identitou v některých případech prokázat webovému serveru, který navštěvujete.

Provozovateli webu je legislativou uloženo návštěvníky webu o použití cookies informovat, což tímto textem činíme. Z pohledu legislativy (GDPR) jsou cookies, pomocí kterých lze identikovat uživatele nebo zařízení, které uživatel používá osobními údaji, a s jako takové je provozovatel webu povinen chránit a jejich zpracování je možné jen za dodržení zákonných podmínek.

Účel cookies

Vzhledem k tomu, že protokol http je bezestavový, mohou být některé cookies nutné pro normální běžnou funkci webových stránek. Jiné slouží zlepšení funkcí a personalizaci obsahu, další mohou sledovat Vaše preference, mohou ukládat informace, které jsou pak předvyplňovány do formulářů, mohou umožňovat sledování Vašeho pohybu na internetu nebo daných webových stránkách.

Zdroj cookies

Některé cookies mohou patřit provozovateli stránek a pracují pouze s doménou, na které si právě prohlížíte webové stránky. Ale provozovatel těchto stránek může dovolit třetím stranám, aby prostřednictvím jeho stránek ukládaly do Vašeho počítače cookies, které poskytují informace této třetí straně (typicky cookies pro Google Analytics).

Webové signály

Jsou elektronické obrázky (označují se také jako jednopixelové obrázky GIF), které mohou napomáhat při počítání uživatelů, kteří tyto weby navštíví, a počítat nebo sledovat některé jejich aktivity. Mohou být také součástí propagačních e-mailových zpráv nebo informačních zpravodajů, aby bylo možno zjistit, zda byly přečteny a zda byly případně využity obsažené odkazy.

Zákonné podmínky pro použití cookies

 

  • Provozovatel je povinen srozumitelnou formou informovat o použití cookies a webových signálů (dále jen cookies).
  • Provozovatel je povinen si vyžádat souhlas s použitím cookies před tím, než jsou uloženy do počítače uživatele nebo před tím, než jsou informace z cookies odeslány na server. (Viz zákon 468/2011 Sb. o elektronických komunikacích nebo směrnice Evropského parlamentu a Rady 2009/136/ES). Tento souhlas může být vyjádřen nastavením prohlížeče.
  • Souhlas ale není potřebný pro cookies, které jsou využívány pouze za účelem zajištění správné funkce stránek, jejich optimalizace nebo jsou nezbytné k tomu, aby mohl poskytovatel zajistit služby, které si uživatel výslovně vyžádal nebo služby analytické.
  • Máte právo vědět, jak budou data z cookies použita.
  • Vždy byste měli mít možnost sledovací cookies deaktivovat nebo odmítnout, což můžete udělat nastavením svého prohlížeče. Důsledkem je pak menší (někdy výrazně menší) komfort při pohybu na webových stránkách.
  • Máte právo požádat správce údajů (provozovatele stránky nebo toho, kdo data z cookies ve Vašem počítači získává), aby tato data vymazal nebo je opravil, pokud zjistíte, že neodpovídají skutečnosti.

 

Jak zakázat cookies třetích stran

Naše produkty a služby můžete využívat také bez cookies. Ve Vašem prohlížeči můžete deaktivovat ukládání cookies, omezit je pouze na určité internetové stránky, případně nastavit prohlížeč tak, aby Vás upozornil na odeslání cookies. Také můžete kdykoli vymazat cookies ze svého pevného disku na počítači (soubor: "cookies"). Mějte na paměti, že v takovém případě se může stát, že prezentace na stránce bude omezená a stejně tak možnost navigace pro uživatele.

Informace o nastavení pro nejpoužívanější prohlížeče:

 

  • Microsoft Edge - Nastavení > Ochrana osobních údajů > Soubory cookie
  • Microsoft Explorer – Nástroje > Možnosti Internetu > karta Osobní údaje > Nastavení
  • Chrome - Nastavení > Rozšířená nastavení > Nastavení obsahu > Soubory cookie
  • Mozila Firefox - Nastavení > Možnosti > Soukromí a zabezpečení > Ochrana proti sledování

 

V nastavení si můžete nastavit i funkci Do Not Track.

Další informace

Informace o právech subjektů osobních údajů naleznete zde

Máte právo podat stížnost u dozorového úřadu, kterým je:

Úřad pro ochranu osobních údajů
Pplk. Sochora 27
170 00 Praha 7
Česká republika
www.uoou.cz

Úprava nastavení cookies

Zjistit více

Nenechte si ujít nejdůležitější
novinky o Zdravém stravování

Nebojte se, váš email rozhodně nepřehltíme.
Obvykle zasíláme dvě nejdůležitější zprávy měsíčně.

Vaše data jsou v bezpečí. Přečtěte si více o našich zásadách ochrany osobních údajů.

 

Facebook Zdravého stravováníFacebook Zdravého stravování

+420 517 070 333Po-Čt:  8:00-17:00
Pá:       8:00-16:00
Ne:       12:00-19:00 (pouze dotazy ohledně rozvozu)

info@zdravestravovani.cz


Informace o naší krabičkové dietě


Copyright ©2024 Zdravé stravování s.r.o. | Design IMPnet, realizace Reperio