O programu MENÍČKO
Program Meníčko je vhodnou volbou pro rodiny i jednotlivce, kteří nemají čas či chuť vařit a uvítají hlavní chutná jídla připravená z kvalitních surovin. Vybírat lze z čerstvě navařených či šetrně pasterizovaných jídel české i mezinárodní kuchyně. V nabídce čekají i saláty. Proč zvolit právě tento program?
- zdravé, chutné a dostupné jídlo k obědu či večeři
- vysoká kvalita zpracování jídel
- vhodné pro singles, seniory i zaneprázdněné rodiny
- několik variant jídel vč. salátů
- kvalitní suroviny a šetrná technologická úprava pokrmů
- různé gramáže jídla pro různý počet strávníků
V tomto programu máte široký denní výběr z 8 hlavních jídel vč. salátů. Zakládáme si na velmi dobrém poměru cena – kvalita – chuť – množství, proto od nás dostanete skutečně poctivé porce, které zasytí. V tomto programu nabízíme různé gramáže jídla pro různý počet strávníků.
K programu lze přiobjednat doplňky ve formě smoothie, polévek, snídaně či dezertu. Nelze uplatnit výjimky v jídle.
V programu Meníčko jsme pro vás nachystali jak čerstvě navařená jídla, tak jídla, která jsme pro vás šetrně pasterizovali. Jedná se o jídla připravená v našem vlastním provozu, z kvalitních surovin a pod dohledem nutričního týmu. Nenajdete v nich žádné přídatné látky ani chemii.
Výživové okénko k tématu
Oběd by měl tvořit přibližně 30 % našeho denního energetického příjmu. Oběd rozhodně nevynechávejte a neodbývejte se. Jestliže upřednostňujete k obědu salát, potom věnujte pozornost jeho skladbě. V programu Meníčko jsme pro vás připravili dva druhy salátů s optimální skladbou živin, které vám dodají dostatečnou energii po zbytek odpoledne.
Poslední regulérní jídlo dne, tedy večeři, si můžete dopřát cca 3 hodiny před plánovaným spánkem. Jídlo tak stihne organismus poklidně zpracovat. Večeře by měla být lehká, což nevylučuje maso jako kuřecí, krůtí či hovězí a přílohu v podobě luštěnin. Špatně neuděláte ani salátem či rybou. Mějte na paměti, že nedostatečná večeře, nebo její úplné vynechání může vést k nadváze a obezitě.
Proč krabičková dieta od Zdravého stravování?
- Při přípravě pokrmů používáme šetrné způsoby kuchyňské úpravy jídel, vaříme si vlastní vývary, používáme jednodruhová koření, korigujeme používání množství soli či si připravujeme vlastní těstoviny.
- S krabičkovou dietou vám odpadá starost s přípravou jídla.
- Jídelníčky vznikají pod drobnohledem nutričních specialistů.
- Jídla mají vyvážený poměr ovoce a zeleniny v širokém barevném spektru, díky nimž se do vašeho organismu dostanou různé kombinace vitaminů a minerálních látek. Zelenina tělu navíc doplní i vodu a důležitou vlákninu, která podnítí pocit nasycení a napomůže správnému trávení.
Těstoviny s mletým masem, červené zelí
Drůbeží játra s paprikou, rýže
Gnocci, středmořská zelenina, chorizo
Kuřecí prsa s jáhlami, pyré