AKTUALITY

Změna provozu dne 14.12.2018

04.12.2018

Vážení zákazníci, v pátek 14.12.2018 bude zákaznický servis z technických důvodů mimo provoz. Z tohoto důvodu se nám nedovoláte a na na Vaše e-maily odpovíme nejdříve v pondělí 17.12.2018. Děkujeme za pochopení.
číst dále »

V prosinci vaříme do 21.12.2018

20.11.2018

V letošním roce vaříme do pátku 21.12.2018. Do tohoto data přijímáme letos veškeré objednávky. V novém roce začínáme vařit od pondělí 7.1.2019.
číst dále »

Vánoční cukroví bez starostí

09.10.2018

Kolik času letos hodláte strávit přípravou na Vánoce? Dohnat všechny resty, uklidit, pořídit dárky, oběhat vánoční besídky a večírky a ještě napéct hromadu cukroví, které budete muset hned od ledna vypotit v posilovně.
číst dále »

další aktuality »

Právě se nacházíte: Úvodní strana / Zpracování osobních údajů

Zpracování osobních údajů

Zpracování osobních údajů odběratelů stravy a zákazníků e-shopu

Uchováváme na dobu 10 let, protože se k nám s objednávkami mnoho zákazníků po čase vrací. Výjimkou je údaj o speciálních dietních požadavcích, který mažeme po šesti měsících od poslední objednávky. 

Pokud chcete, aby byly smazány vaše údaje po realizaci a uhrazení objednávky, vyhovíme vám – žádost lze sdělit telefonicky nebo na speciálním kontaktu Zdravého stravování, s.r.o. pro politiku bezpečného zpracování osobních údajů: privacy@zdravestravovani.cz

Datum narození a trvalé bydliště zpracováváme pro ověření identity v případě rizikových objednávek, tedy na základě našeho oprávněného zájmu na úhradě za objednávky; ostatní osobní údaje jsou nutné k realizaci uzavřené kupní smlouvy na dodanou stravu.

Po dobu zpracování může mít přístup k těmto údajům také náš zpracovatel (Reperio, s.r.o.) a poskytovatel hostingu (Active24, s.r.o.), kteří jsou vázáni mlčenlivostí a dalšími smluvními zárukami.

Vaše osobní údaje nepředáváme žádné třetí osobě nebo do třetí země. Jedinou výjimkou může být zálohování poskytovatelem hostingu nutné pro zajištění bezpečnosti dat.

Máte právo dostat od nás přehled vašich osobních údajů, které máme a také právo žádat opravu nepřesných osobních údajů, namítat zpracování osobních údajů či žádat jejich výmaz, pokud by byly zpracovávány protiprávně. V tomto případě máte právo podat stížnost u Úřadu na ochranu osobních údajů.

Zpracování osobních údajů odběratelů newsletteru 

Toto zpracování probíhá na základě oprávněného zájmu správce na informování svých stávajících zákazníků, které lze kdykoli namítnout a ukončit tak zasílání e-mailem. V ostatních případech probíhá zpracování na základě souhlasu. Udělením souhlasu formou zadání e-mailu do formuláře tedy poskytujete souhlas k tomu, aby společnost Zdravé stravování, s.r.o., IČ: 29292069, se sídlem Strážnice, Jiřího z Poděbrad 978, kontakt pro věci osobních údajů privacy@zdravestravovani.cz zpracovávala vaše osobní údaje dle dále uvedených podmínek. 

Zdravé stravování bude  uchovávat a zpracovávat (zde jen používat k rozesílání) pouze e-mail, který jste nám poskytli, tedy jen údaje v minimálním nezbytném rozsahu. Poskytnutí e-mailu není povinné, nicméně bez něj nebude možné získávat newsletter.

Účelem tohoto zpracování je doručování newsletteru se zajímavostmi a tipy z oblasti zdravého stravování nebo s nabídkou produktů nebo služeb. 

Právním základem zpracování je tento souhlas. Osobní údaje jsou zpracovávány v souladu s Obecným nařízením o ochraně osobních údajů – Nařízením Evropského parlamentu a rady (EU) 2016/679 ze dne 27.4.2016 - („GDPR“).

Zdravé stravování, s.r.o. bude vaše osobní údaje zpracovávat po dobu do odvolání souhlasu, které můžete učinit kdykoli na kontaktu privacy@zdravestravovani.cz. Odvolání je rovněž možné proklikem na konci každého e-mailového newsletteru. Odvolání souhlasu nemusí mít vliv na osobní údaje, které zpracováváme z jiného titulu než souhlasu, například údaje nutné pro realizaci aktuální objednávky stravy.

 K Vašim osobním údajům budou mít přístup jen ti vybraní zaměstnanci Zdravého stravování, s.r.o., kteří spravují newsletter, externí zpracovatel, společnost Reperio, s.r.o., která se stará o technickou stránku rozesílací služby a kterou jsme smluvně zavázali k minimálnímu přístupu k osobním údajům, mlčenlivosti a dalším zárukám a poskytovatel hostingu (Active24, s.r.o.),

Váš osobní údaj nepředáváme žádné třetí osobě nebo do třetí země. Jedinou výjimkou může být zálohování poskytovatelem hostingu nutné pro zajištění bezpečnosti dat.

Kromě práva kdykoliv svůj souhlas odvolat, můžete žádat opravu či doplnění údaje anebo požádat o kopii osobních údajů, které vedeme anebo je nechat přenést k jinému správci. Máte právo na výmaz e-mailového kontaktu z aktivního adresáře a toto právo realizujeme automaticky odvoláním souhlasu. Samotný e-mail pak zůstává na seznamu blokovaných, aby nedopatřením nemohlo dojít k nevyžádanému zaslání.

Pokud byste měli za to, že Vaše osobní údaje nejsou zpracovávány zákonně, můžete žádat omezení zpracování či vznést námitku či stížnost proti zpracování osobních údajů. V tom případě můžete také kontaktovat Úřad pro ochranu osobních údajů, se sídlem Pplk. Sochora 27, Praha 7, www.uoou.cz.


Dnešní Menu

13. prosince 2018

snídaně Tortilla se šunkou a sýrem
svačina (dopolední) Teplý zelený krém s krutonky
oběd Boloňské fettuccine s hovězím masem a parmezánem
svačina (odpolední) Rybízový jogurt se špaldovými cereáliemi
večeře Květák na mozeček, brambory

Celý jídelníček pro tento týden »

Objednejte si online

Ukázka jídel

Zasílání novinek

Chcete být infomováni akcích a novinkách?
Abychom Vám mohli newsletter zasílat, potřebujeme
váš souhlas se zpracováním osobních údajů (zde
pouze e-mailová adresa). Souhlas udělíte vložením
e-mailu a kliknutím na tlačítko.
Všechny detaily i vaše práva zde.

Oblasti rozvozu jídla:

  • Beroun
  • Brno
  • Bruntál
  • Břeclav
  • Čáslav
  • Česká Třebová
  • České Budějovice
  • Domažlice
  • Frýdek Místek
  • Habartov
  • Hodonín
  • Hradec Králové
  • Cheb
  • Chodov
  • Jindřichův Hradec
  • Jihlava
  • Karlovy Vary
  • Karviná
  • Klatovy
  • Kolín
  • Kuřim
  • Kutná Hora
  • Kroměřiž
  • Kyjov
  • Liberec
  • Litomyšl
  • Luhačovice
  • Mariánské Lázně
  • Mladá Boleslav
  • Moravská Třebová
  • Napajedla
  • Náchod
  • Nové Město nad Metují
  • Olomouc
  • Otrokovice
  • Ostrava
  • Ostrov
  • Opava
  • Pardubice
  • Plzeň
  • Polička
  • Praha
  • Prostějov
  • Přerov
  • Rohatec
  • Rožnov pod Radhoštěm
  • Rychnov nad Kněžnou
  • Rýmařov
  • Sokolov
  • Strážnice
  • Svitavy
  • Šumperk
  • Tábor
  • Tachov
  • Třebíč
  • Turnov
  • Uherské Hradiště
  • Uherský Brod
  • Valašské Meziříčí
  • Velká nad Veličkou 
  • Velké Meziříčí
  • Veselí nad Moravou
  • Vsetín
  • Zábřeh
  • Zlín

©2013 Zdravé Stravování • Všechna práva vyhrazena • Všeobecné obchodní podmínkyŘešení sporůOsobní údaje

Vytvořeno studiem Up-net Multimedia