- Široký výběr stravovacích programů
- Rozvoz po většině míst ČR
- Nutriční poradenství v ceně
- 517 070 333 Kdy můžu zavolat?
- info@zdravestravovani.cz
- Můj účet
Pomazánkové máslo utřeme s pepřem a promícháme s Lučinou. Dochutíme kmínem a rozmarýnem. Uzený sýr nastrouháme najemno. Jednu část (7 g) nastrouhaného sýru si necháme na zdobení a zbytek (14 g) vmícháme do základní směsi.
Pečivo rozkrojíme, pomažeme pomazánkou a ozdobíme polníčkem.
Pomazánka z uzeného sýra na celozrnném pečivu
Višně můžeme použít čerstvé či si připravit ovocné pyré povařením mražených, do kterého na zahuštění přidáme škrob a krátce provaříme. Ovocné pyré pak smícháme s tvarohem a čekankovým sirupem. Tvaroh podáváme se špaldovými pukanci.
Višňový tvaroh se špaldovými pukanci
Očištěnou cibuli nakrájíme nadrobno, zeleninu na kostky a opečeme na oleji. Podléváme podle potřeby trochou vody, přidáme koření a vaříme doměkka. Oříšky si lehce opečeme na sucho. Sýr feta si nakrájíme na kostky a z granátového jablka si vyloupeme jednotlivá zrníčka (granátové jablko je možné vynechat). Quinoy (oba druhy) uvaříme dle návodu. Po uvaření a scezení quinoy promícháme se zeleninovou směsí a sýrem a lehce zakápneme citronem.
Na talíři zdobíme nahrubo nasekanou petrželkou, ořechy a granátovým jablkem.
Ratatouille zelenina s fetou, quinoa s granátovým jablkem
Nebojte se, váš email rozhodně nepřehltíme.
Obvykle zasíláme dvě nejdůležitější zprávy měsíčně.
Vaše data jsou v bezpečí. Přečtěte si více o našich zásadách ochrany osobních údajů.
+420 517 070 333Po-Čt: 8:00-17:00
Pá: 8:00-16:00
Ne: 12:00-19:00 (pouze dotazy ohledně rozvozu)
Copyright ©2023 Zdravé stravování s.r.o. | Design IMPnet, realizace Reperio