- Široký výběr stravovacích programů
- Rozvoz po většině míst ČR
- Nutriční poradenství v ceně
- 517 070 333 Kdy můžu zavolat?
- info@zdravestravovani.cz
- Můj účet
Vločky zalijeme mlékem a necháme namočit. Poté přidáme vejce, kypřicí prášek, slunečnicová semínka a agáve sirup. Pokud bude směs moc hustá, zředíme ji mlékem. Placky připravujeme na pánvi. Pánev si potřeme řepkovým olejem. Placky připravujeme o průměru cca 7 cm, výška 1 cm.
Ricottu smícháme s medem a najemno nasekanou mátou. Borůvky a rybíz poklademe na ricottu.
Vločkové lívanečky s ricottou a čerstvým ovocem
Všechny suroviny rozmixujte do hladka. Servírujte v pěkné sklenici s barevnou slámkou. Vršek můžete ozdobit lesním ovocem, jako jsou borůvky, maliny, ostružiny či jedlým kvítím.
Hokkaido krůtí roláda, rýže s fenyklem
Do misky dáme ricottu, jogurt, žloutky, vanilku, med, citronovou šťávu a arašídové máslo. Vše důkladně promícháme a nakonec přidáme vločky rozmixované na mouku s práškem do pečiva.
Opatrně vmícháme připravený sníh z bílků a nalijeme do koláčové formy. Ozdobíme lesním ovocem, které jsme posypali třtinovým cukrem. Pečeme na 170 stupňů asi 40-50 minut. Zchladlý koláč servírujeme s čerstvým ovocem, jako jsou maliny, borůvky a jahody.
Vanilkový koláč z ricotty s lesním ovocem
Nebojte se, váš email rozhodně nepřehltíme.
Obvykle zasíláme dvě nejdůležitější zprávy měsíčně.
Vaše data jsou v bezpečí. Přečtěte si více o našich zásadách ochrany osobních údajů.
+420 517 070 333Po-Čt: 8:00-17:00
Pá: 8:00-16:00
Ne: 12:00-19:00 (pouze dotazy ohledně rozvozu)
Copyright ©2023 Zdravé stravování s.r.o. | Design IMPnet, realizace Reperio