Tipy na zdravé silvestrovské pohoštění
Držíte si i přes svátky linii? Přinášíme lahodné a zdravé chuťovky, se kterými si na Silvestra rozhodně ostudu neutrhnete.
Zjistit více
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Údaje sbírané pomocí cookies zejména spolu s využitím kontaktního či objednávkového formuláře na našem webu nám umožňují Vaši identifikaci. Proto potřebujeme souhlas pro zpracování takto získaných údajů. Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit nebo odvolat. Kliknutím na „Pouze nezbytné“ budou použity pouze cookies, které potřebujeme k provozu webu (technické cookies). Více informací.
Pouze nezbytné Podrobné nastavení Přijmout vše
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Údaje sbírané pomocí cookies zejména spolu s využitím kontaktního či objednávkového formuláře na našem webu nám umožňují Vaši identifikaci. Proto potřebujeme souhlas pro zpracování takto získaných údajů. Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit nebo odvolat. Kliknutím na „Pouze nezbytné“ budou použity pouze cookies, které potřebujeme k provozu webu (technické cookies). Více informací.
Pouze nezbytné Podrobné nastavení Přijmout vše
Držíte si i přes svátky linii? Přinášíme lahodné a zdravé chuťovky, se kterými si na Silvestra rozhodně ostudu neutrhnete.
Zjistit více
Dýňová semínka opražíme nasucho na pánvi, necháme vychladnout a nadrtíme na malé kousky. Tvaroh s žervé důkladně promícháme do hladka, ochutíme solí, pepřem a nasekanou pažitkou. Krém namažeme na plátek sýru, posypeme semínky a zabalíme do ruličky. Podáváme se zeleninou a křehkým chlebem.
Plněná sýrová rolka s dýňovým semínkem
Mouku smícháme s kypřicím práškem, přidáme mléko, vejce, nastrouhaný sýr (30 g), sůl a pepř. Vše důkladně promícháme a směsí plníme formu na muffiny. Posypeme ovesnými vločkami. Pečeme při 180 °C asi 20 minut.
Rukolu rozmixujeme s olivovým olejem, eidamem (7 g) a žervé. Dochutíme solí a pepřem.
Zchladlý muffin prořízneme naplníme pestem a jako přílohu doplníme očištěnou nakrájenou mrkev. Lze využít libovolnou zeleninu.
Muffin s bylinkovým pestem a mrkví
Cizrnu si uvaříme. Poté jí necháme okapat a nameleme ji. K cizrně přidáme pastu tahini, utřený česnek, olivový olej, citronovou šťávu, sůl a pepř. Směs umixujeme do zcela hladké hmoty. Na konec vmícháme nadrobno nakrájenou chilli papričku. Vajíčko si uvaříme natvrdo a podélně rozpůlíme. Naaranžovaný hummus zakápneme olivovým olejem a ozdobíme nakrájenou chilli papričkou. Zeleninu si očistíme a vytvoříme pomocí kráječe spirály. Podáváme s celozrnnými mini tousty.
Hummus s chilli papričkami, tousty a zeleninou
Nebojte se, váš email rozhodně nepřehltíme.
Obvykle zasíláme dvě nejdůležitější zprávy měsíčně.
Vaše data jsou v bezpečí. Přečtěte si více o našich zásadách ochrany osobních údajů.
+420 517 070 333Po-Čt: 8:00-17:00
Pá: 8:00-16:00
Ne: 12:00-19:00 (pouze dotazy ohledně rozvozu)
Copyright ©2024 Zdravé stravování s.r.o. | Design IMPnet, realizace Reperio