Krabičkové sezónní recepty ze švestek, lilku a cukety
Využijte sezónních surovin a připravte si z nich zdravá a chutná jídla.
Zjistit více
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Údaje sbírané pomocí cookies zejména spolu s využitím kontaktního či objednávkového formuláře na našem webu nám umožňují Vaši identifikaci. Proto potřebujeme souhlas pro zpracování takto získaných údajů. Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit nebo odvolat. Kliknutím na „Pouze nezbytné“ budou použity pouze cookies, které potřebujeme k provozu webu (technické cookies). Více informací.
Pouze nezbytné Podrobné nastavení Přijmout vše
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Údaje sbírané pomocí cookies zejména spolu s využitím kontaktního či objednávkového formuláře na našem webu nám umožňují Vaši identifikaci. Proto potřebujeme souhlas pro zpracování takto získaných údajů. Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit nebo odvolat. Kliknutím na „Pouze nezbytné“ budou použity pouze cookies, které potřebujeme k provozu webu (technické cookies). Více informací.
Pouze nezbytné Podrobné nastavení Přijmout vše
Využijte sezónních surovin a připravte si z nich zdravá a chutná jídla.
Zjistit více
Kuřecí roláda plněná nádivkou s cuketovým zelím
Pakliže používáme zmrazené švestky, tak ovoce rozmrazte. Povolenou vodu zachyťte. Jednu čtvrtinu ovoce rozmixujte se zachycenou vodou do hladka, dejte do pánve a se zbytkem půleného ovoce krátce prohřejte na 75 °C s cukrem. Vznikne hustá směs s kusy ovoce. Posypeme ořechy a přidáme mini mozzarellu, k tomu pečivo ciabattu nebo croissant.
Mozzarella se švestkami a kešu
Lilky dejte na 20 minut péct do trouby rozpálené na 200 °C. Pak oloupejte puchýřkovitou kůži a dužinu nasekejte a rozmixujte spolu s tahini pastou, kapkou citronové šťávy a žervé. Dochuťte kořením, jako je oregano, bazalka či tymián, vhodný může být i česnek, osolíme. Řapíkatý celer či jinou zeleninu očistěte a nakrájejte na hranolky. Při servírování posypte salsu mikrogreens a sezamovými semínky.
Salsa z pečeného lilku se zeleninovými hranolky z řapíkatého celeru
Nebojte se, váš email rozhodně nepřehltíme.
Obvykle zasíláme dvě nejdůležitější zprávy měsíčně.
Vaše data jsou v bezpečí. Přečtěte si více o našich zásadách ochrany osobních údajů.
+420 517 070 333Po-Čt: 8:00-17:00
Pá: 8:00-16:00
Ne: 12:00-19:00 (pouze dotazy ohledně rozvozu)
Copyright ©2024 Zdravé stravování s.r.o. | Design IMPnet, realizace Reperio