Pro každý den s upraveným jídelníčkem

Pro sport

Speciální programy

Jaký vybrat program?

Přiobjednejte si

Pro každý den s upraveným jídelníčkem

Pro sport

Speciální programy

Jaký vybrat program?

Přiobjednejte si

Blog & inspirace

O zdravém a chutném jídle.

Blog zdravého stravování je skvělým zdrojem informací o tom, jak se stravovat zdravě a vyváženě, aby se podpořilo zdraví a vitalita. Najdete zde recepty, tipy na přípravu chutného a zdravého jídla, proměny našich klientů a cvičící tipy od Andy.

Zjistit více

 

Volný čas a veškerý um, který jste vložili do péče o zahradu se vám nyní vrací, a můžete sklízet první plody vaší práce.

Káva, nápoj bez kterého by si mnoho lidí nedokázalo představit ráno. Ale také předmět mnoha diskusí. Řešíme, zda odvodňuje, způsobuje choroby, zvyšuje tlak, kolik si jí můžeme dopřát a podobně. Jak to tedy je ve skutečnosti, nám poví nutriční specialistka Mgr. Kateřina Šimková ze Zdravého stravování.

Říká se, že potraviny a jídla nemůžeme striktně rozdělit jen na zdravé a nezdravé. Každá potravina může mít v jídelníčku své místo, ale musíme regulovat její množství a to, jak často ji jíme. Na první pohled můžeme poznat „ty zdravější“, o kterých prostě víme, že jsou pro naše tělo dobré. Ale co když si člověk nevědomky z té zdravé vykouzlí omylem nezdravou? Pojďme se podívat, v čem děláme chyby!

Na slovíčko o jídle s Annou Julií Slováčkovou, zpěvačkou, herečkou a moderátorkou, které byl diagnostikován zhoubný nádor prsu. 

Čerstvé voňavé bylinky ocení v kuchyní každý správný kuchtík. Nemusíte mít pro bylinky přímo zahradu, postačí i truhlík na okenním parapetu. Není nad to, když máte aromatickou minizahrádku hnedka po ruce.

Mýty o lepku

Slyšeli jste to? Pšenice obsahuje dvakrát tolik lepku než před dvaceti lety. Konzumace lepku slepuje střeva. Když vyloučíte lepek z jídelníčku, zhubnete. Ne vše, co se povídá, je však pravda. Pojďme se tedy této démonizované bílkovině (ano, lepek patří mezi bílkoviny) podívat na zoubek.

Východoasijská gastronomie na vlastní kůži

Marie Pěchová (25 let) je jedním z členů nutričního týmu Zdravého stravování. Posledních 12 měsíců byla na cestě po Asii se svým manželem. Využili jsme situace a rozhodli jsme se ji vyzpovídat a podívat se na východoasijskou kuchyni a zážitky očima nejen turistky, ale i nutriční specialistky.

Nenechte si ujít nejdůležitější
novinky o Zdravém stravování

Nebojte se, váš email rozhodně nepřehltíme.
Obvykle zasíláme dvě nejdůležitější zprávy měsíčně.

Vaše data jsou v bezpečí. Přečtěte si více o našich zásadách ochrany osobních údajů.

 

Facebook Zdravého stravováníFacebook Zdravého stravování

+420 517 070 333Po-Čt:  8:00-17:00
Pá:       8:00-16:00
Ne:       12:00-19:00 (pouze dotazy ohledně rozvozu)

info@zdravestravovani.cz


Informace o naší krabičkové dietě


Copyright ©2024 Zdravé stravování s.r.o. | Design IMPnet, realizace Reperio