Recepty fitness jídelníčku z programu Fit+
Inspirujte se recepty Zdravého stravování z programu Fit+. Tento jídelníček je ideální pro nadšence kardiocvičení.
Zjistit více
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Údaje sbírané pomocí cookies zejména spolu s využitím kontaktního či objednávkového formuláře na našem webu nám umožňují Vaši identifikaci. Proto potřebujeme souhlas pro zpracování takto získaných údajů. Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit nebo odvolat. Kliknutím na „Pouze nezbytné“ budou použity pouze cookies, které potřebujeme k provozu webu (technické cookies). Více informací.
Pouze nezbytné Podrobné nastavení Přijmout vše
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Údaje sbírané pomocí cookies zejména spolu s využitím kontaktního či objednávkového formuláře na našem webu nám umožňují Vaši identifikaci. Proto potřebujeme souhlas pro zpracování takto získaných údajů. Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit nebo odvolat. Kliknutím na „Pouze nezbytné“ budou použity pouze cookies, které potřebujeme k provozu webu (technické cookies). Více informací.
Pouze nezbytné Podrobné nastavení Přijmout vše
Inspirujte se recepty Zdravého stravování z programu Fit+. Tento jídelníček je ideální pro nadšence kardiocvičení.
Zjistit více
Čočku si namočíme den předem, poté ji přecedíme a vaříme ve vodě do změknutí. Brusinky zalijeme vroucí vodou a necháme stranou. Cibuli si oloupeme, nakrájíme najemno a orestujeme na řepkovém oleji spolu s očištěnou a nastrouhanou mrkví. Zeleninu smícháme s čočkou a zalijeme zálivkou. Na zálivku zamícháme olivový olej, balzamikový ocet, sůl a pepř. Salát posypeme rozdrobeným kozím sýrem, brusinkami a nasekaným koriandrem.
Čočkový salát s kozím sýrem a brusinkami
Fazole si namočíme den předem, poté je přecedíme a vaříme ve vodě do změknutí. Na rozpáleném olivovém oleji orestujeme prolisovaný česnek. Poté přidáme rajčata, rajčatové pyré, javorový sirup, uvařené fazole, uzenou papriku, bobkový list, sůl a pepř. Uvedeme k varu. Zakryté dusíme cca 20 minut. Nakonec vmícháme najemno nasekanou petrželku.
Krůtí maso pečeme v celku. Nejdříve ho okořeníme kmínem, sladkou paprikou, česnekem, uzenou paprikou, solí a pepřem. Na pánvi na rozpáleném řepkovém oleji zatáhneme maso ze všech stran a dopečeme v troubě zhruba 15 minut na 180 °C. Po vyndání maso krájíme na tenké plátky.
Fazole s krůtím masem a javorovým sirupem
Maso si nakrájíme na nudličky, ochutíme solí a pepřem. Na rozpáleném řepkovém oleji jej orestujeme do měkka. Cibuli si oloupeme, nakrájíme najemno a orestujeme na řepkovém oleji. Před koncem přidáme prolisovaný česnek, oloupané a na kostičky nakrájené mango, limetkovou šťávu, kokosové mléko, sůl a pepř. Poté směs zalijeme zeleninovým vývarem a povaříme doměkka (cca 15 minut). Následně směs rozmixujeme na jemnou omáčku. Zlomky kešu přidáme až do hotové omáčky.
Rýži si uvaříme podle návodu. Kukuřici upravíme na páře a poté ji smícháme s rýží. Zdobíme nasekaným koriandrem.
Kuřecí nudličky v mangovo-kokosové omáčce s jasmínovou rýží
Nebojte se, váš email rozhodně nepřehltíme.
Obvykle zasíláme dvě nejdůležitější zprávy měsíčně.
Vaše data jsou v bezpečí. Přečtěte si více o našich zásadách ochrany osobních údajů.
+420 517 070 333Po-Čt: 8:00-17:00
Pá: 8:00-16:00
Ne: 12:00-19:00 (pouze dotazy ohledně rozvozu)
Copyright ©2025 Zdravé stravování s.r.o. | Design IMPnet, realizace Reperio